Kläder som uppdaterar din garderob

Den ödmjukt randiga tonen på kläder är en stil som har stått sig genom tiderna. Ett av de enklaste plaggen att bära och det är en investering som kommer att få dig snygg genom säsong efter säsongen. Trots den allmänna opinionen kommer ränder inte att gå ur tiden om du väljer rätt outfit. Som en allmän regel, horisontella randiga kläder är det mest figursmickrande som drar ögat nedåt. Den här säsongen har ränder haft en glamorös makeover och visas i djärva färgkombinationer och i luxuösa tyger på skjortor och klänningar. Uppdatera din garderob med dessa tips.

Randiga kläder att bära nu

Kavaj

Bläzer
En kavaj är ett enkelt sätt att blåsa nytt liv i dina favoritjeans och topp kombinationer. En kavaj som vilar på axlarna är ett chict sätt att få en avslappnade look. Med mörka denim jeans, ett siden linne och klackskor för en idiotsäker nattlook.

Pojkvänens skjorta

Pojkvännens skjorta
En sidenskjorta är ett måste i varje kvinnas garderob. Denna klassiska randiga ”pojkvänskjortan” med fickdetalj är en mångsidig plagg som kan blandas och matchas med jeans, byxor och kjolar. Ett brokigt randigt mönster är perfekt för dem som tenderar att dra sig undan från vanliga mönster och tryck.

Randig topp

Randig topp
Uppdatera din garderob med en horisontalrandig t-shirts som en twist på trenden. Denna är fräsch och modern men är fortfarande ack så lätt att bära. Släng på dig dina favoritjeans för en enkel dagstil. Med en stor klocka och en prydligt guldhalsband som toppen på i’et.

Randiga byxor

Randiga byxor
Randiga cut-off byxor har något av trendigt mode i sig. Ett modealternativ till jeans. Dessa randiga byxor är inte bara snygga, men de är superbekväma också. Para ihop med en chiffongblus och killer klackar för ett chict utseende.