PRINCE & GUSTAF SKARSGÅRD

Sen Sommar gick till P1 har jag faktiskt inte lyssnat på ett enda program. Ack det var tiden på nittiotalet när Sommar gick i P3 och folk berättade om valda delar av sitt liv med esprit och kanske också rasade mot nåt. (Det var förresten då jag själv var Sommarvärd. Vilket sammanträffande, va?) Förutom i lördags då jag testade mina uthållighetsgränser med Gustaf Skarsgård – som precis har gått eller går Scenskolan kanske? Gustaf lät väldig skådespelaraktig i alla fall. Som en ung skådespelare. Folk som jobbar på nöjesredaktioner vet nog vad jag menar. Min nya grej är positivism. Inget ska få min dag att inte stråla i solsken. ”Gör det lätt för mig”, skrek Gustaf. Jamen visst sade jag då i min nya positiva anda och stängde av radion.Har funderat mycket på Prince i helgen. Läser att han är en sån magnetisk karlakarl att han fått kvinnor som ursympatiska Kim Basinger, Sheena Easton, Susanna Hoffs, Sharon Stone, Madonna, Carmen Electra och nu The Twinz (Prince nya tjej är två) att tråna och längta och vilja ha mer. Men oftast är det Prince som säger nix och har ett så utarbetat system att han aldrig lämnar ut sina telefonnummer så att ingen kan framföra den önskan personligen. Alla tömmar hålls i av Prince själv. Vilken ynklig stackare! En sån halv människa!. Ingen köper hans album längre – men för bara några år sedan kom en parfym som heter/hette ”Get Wild”. Med det där half man/half woman-tecknet på (ska ge Prince att han var metrosexuell långt före det blev modern). Har du den eller har doftat på den?