Sooool och god mat

enter site Ohh vad härligt det är när solen skiner, fåglarna sjunger och själen värms och det pirrar i hela kroppen av förväntningarna på en underbar sommar. Jag och min väninna var lediga halva dagen i går och bestämde oss för – vad tror du SHOPPING naturligtvis 🙂

köpa azithromycin billigt

http://www.faeganspub.com/?f=buy-azithromycin-100mg-Australia Vi bestämde oss för att träffas på Condeco på Avenyn och tog en uppfriskande lunch där och när vi var klara såå tyckte vi faktiskt att shoppingen kunde vänta ett tag och gå en skön promenad i vårsolen. Med et sagt så bestämde vi oss för det ultimata vandringsstråket i Göteborg, Allén genom Vasa bort till Järntorget och sedan hela Linnégatan upp och in i Slottskogen där det redan börjat spira av grönska. Så underbart vackert och skönt med denna oas mitt i staden. Det var t.o.m folk som satt på filtar och grillade, lite tidigt för det kanske.

köpa antibiotika i Dubai

metronidazole interaction with grapefruit Väl framme på BellePark så tog vi ett glas rosé som var iskallt och satt och småpratade över det och tittade på svanarna med mera.

source link Näää, nu får vi dra och shoppa, lite lata efter vinet så det blev spårvagn mot Nordstan och in på Desigual för att se deras färgspranande vårkreationer och in på skoaffärer och en hel del andra boutiquer och shoppade loss lite.
-1 -2

buy doxycycline New Zealand  

go to link  

source url  

amoxicillin cheap USA  

http://actiononaccess.org/?c=zithromax-price-100mg  

amoxil buy online US  

go to link  

http://craftandroot.com/?c=flagyl-400mg-tablets Vi strosade nöjda och glada uppför avenyn igen och smet in på Le Pain Français Bistro vilket var ett nytt ställe för mig på Avenyn (märkligt) men halelulja vilket ställ, superfräck inredning och jag stog bara och tappade hakan. Servitören (en snygging) frågade om jag gillade vad de gjort och frågade om vi ville följa med på en rundtur. Olika våningar med personliga toucher av stilar som verkligen var heeeelt grymt. han berättade att det var ett samarbete mellan ett litet nystartat arkitektkontor och en lite specialiserad butik som har möbler till restaurang och hette AZ Design.

http://www.faeganspub.com/?f=price-for-zithromax-500mg Vi slog oss ner på andra våningen i enormt bekväma fåtöljer och fick vår fika av samma kille (och hans visitkort, vem vet 🙂 ) och naturligtvis hade vi perfekt utsikt mot servitören. Nä, nu skall jag kolla vidare på inredningshemsidan eftersom dom har möbler från AZ Design även för heminredning.