These boots are made for walkin’

Är så galet nöjd över mina nya kängor! Känner mig oftast så kort när jag är bland andra människor och då är det så skönt att komma upp de extra 12 cm som de ger mig ? När jag och Sandra var ute och spanade i affärer förra helgen hade jag inte tänkt köpa så mycket alls, men… så… dök dessa kängor upp! Jag kunde bara inte låta bli att köpa dem! Hittade dem i en liten härlig affär i Göteborg, Xplosion! Väl värt ett besök om du har lite mer edgy stil!

De senaste dagarna har jag mest jobbat och chillat. Igår var en väninna här och vi pucklade på varandra som sjutton in Super Smash Bros på Wii U och sedan raceade vi som attan i Mario Kart 8 – så det var helt klart en lyckad kväll!

Idag började vi med sommartider på jobbet, vilket är skönt! Alltid trevligt med en timmas extra sovmorgon – men… Problemet var att jag råkade gå hem en timma för tidigt, ooopsie! Men men, det går att ta igen! Verkar inte som att mina kollegor blev sura på mig i alla fall! ?

Tänkte jag skulle låta bli att tjata nagellack i det här inlägget, men jag måste nämna Kick’s Sugar Lacquer – det är underbart! Det påminner en del om OPI’s sand-lack men har grövre korn och inte riktigt lika mycket. Naglarna blir alltså väldigt ”skrovliga” och det är jättehäftigt!